FødevareWatch

"Man har været lidt magtesløs. Dette er første tegn på, at det vender"

Onsdagens store genåbning fik gader og stræder, torve og pladser til atter at summe af liv. På caféer, barer og restauranter vendte livet tilbage til noget, der minder om normalitet, og i Kødbyen i København kunne man få et sæt bestående af en fadøl og en podepind.

Foto: Torben Stroyer/JPK

De udendørs caféborde var højpolerede, restauranternes duge nypressede, og end ikke en halvkølig forårsblæst kunne holde genåbningshungrende danskere over det ganske land fra at indtage de savnede stolepladser ude og inde for at få serveret kølige bobler, perlende fadøl, varme drikke og så selvfølgelig noget godt til maven. Onsdagens store genåbningsdag betød, at caféer, restauranter og barer atter tog imod deres længe ventede gæster, og dermed begyndte bybilledet for alvor at ligne sig selv igen efter mange måneders dvaletilstand.

I Herning kunne Bodega Gadespejlet onsdag middag med gensynsglæde byde stamgæsterne på en fadøl i de røgfyldte lokaler. Blandt dem var Onsdagsklubben, der plejer at mødes ved stambordet, ja – hver onsdag. De seneste måneder har coronarestriktioner lukket ned for den lange tradition, men onsdag var stamkunderne tilbage i det brune værtshus i byens centrum.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Tilbud på takeaway skal få unge briter til at blive vaccineret

Den britiske regering har indgået flere partnerskaber med takeaway- og køretjenester såsom Uber, Bolt, Deliveroo og Pizza Pilgrims for at få rabatordning op at stå. Her kan unge briter få rabat på takeaway og taxature, hvis de siger ja til coronavaccine.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier