FødevareWatch

Producenter kræver "Dansk Whisky" beskyttet

I kølvandet på etableringen af juridiske sikkerhedsnet for både japanske og new zealandske whiskymærker, vil brancheorganisationen VSOD nu sikre lovmæssige krav om, at "dansk whisky" er lavet i Danmark.

(ILLUSTRATION) | Foto: Martin Lehmann/Politiken

Fremover kommer der til at være klarere retningslinjer for, hvornår man må kalde whisky "dansk".

På sin netop overståede generalforsamling er brancheorganisationen Vin og Spiritus Organisation Danmark (VSOD) nået frem til et krav om, at betegnelsen "dansk whisky" - om det er udtrykt på dansk, engelsk eller et andet sprog - fremover udelukkende må anvendes på whisky, hvor fermentering, destillering, fadlagring og tapning er sket i Danmark.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier