FødevareWatch

Drikkevarestartup henter over en halv million og får flere løver ombord

Efter at være gået tomhændet fra TV-programmet Løvens Hule, er der nu bid for iværksætterduoen bag energidriksselskabet Bold Drinks. To løver har købt en ejerandel i foretagendet, som er gået fra 39 til 900 forhandlere på under to år.

I 2019 blev Bold Drinks afvist på landsdækkende TV. Nu er de tilbage. (ARKIV) | Foto: Bold Drinks PR-foto

Anden gang kan tilsyneladende være lykkens gang – i hvert fald for iværksætterduoen bag energidrik-startuppen Bold Drinks, Lasse Søkilde og Adrian Valentin.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse, hvor det samtidig fremgår, at de to investorer i form af Just Eat-stifter Jesper Buch og Blazar Capital-direktøren Christian Arnstedt tilsammen har købt 20 pct. af drikkevarevirksomheden for en samlet værdi af lige under 667.000 kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Freshland lander sit første overskud i coronaår

Frugtkasse-selskabet Freshland har sidste år 13-doblet sin omsætning. Det er især coronapandemien, der har haft en positiv effekt, ligesom flere forbrugeres bevidsthed har ændret sig, lyder det fra selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier