FødevareWatch

Stifter af krakket vinfirma tiltalt for bedrageri

Flere år efter Fine Wine Invests konkurs er selskabets stifter blevet tiltalt for bedrageri og underslæb for over 7 mio. kr. Han nægter sig skyldig.

Foto: Joachim Ladefoged/JPA

Stifteren af det konkursramte investerings- og vinselskab Fine Wine Invest, Thomas Clausen, er blevet tiltalt for bedrageri og underslæb for over 7 mio. kr., skriver Ekstra Bladet, der har fået aktindsigt i anklageskriftet.

"Han nægter sig skyldig," skriver forsvarsadvokat Michael Juul Eriksen til mediet i en sms.

Pengene stammer fra perioden april 2015 til februar 2017, hvor Thomas Clausen skaffede dem fra en række investorer til indkøb af vin fra den engelske vinbørs Liv-Ex. Men ifølge anklageskriftet stak Thomas Clausen størstedelen, 6,4 mio. kr., i sin egen lomme, mens han kun købte vin for 620.000 kr. Disse flasker blev ikke opbevaret i investorernes navne, som det ellers var aftalt, skriver Ekstra Bladet.

Fine Wine Invest gik konkurs i 2017.

Krakket vinfirma har fået penge tilbage fra "aggressive" kunder

Fine Wine-stifter må ikke længere have direktørjob 

Mere fra FødevareWatch

Frasalg redder Frellsens bundlinje i hårdt coronaår

Et år med lukkede butikker og manglende kaffesalg til de danske kontorer trækker streger i Frellsens regnskab. Det blev samtidig året, hvor to familiemedlemmer trådte ud af ejerkredsen, og der er dermed sat punktum for et generationsskifte.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier