FødevareWatch

Fine Wine-stifter må ikke længere have direktørjob

Thomas Clausen, der stiftede det omstridte Fine Wine Invest har fået konkurskarantæne, efter investeringsselskabet sidste år kollapsede. Ifølge kendelsen rykkede han for betaling af vin, efter konkursen i selskabet var indtruffet.

Foto: SOFIA BUSK

Det er ikke længere tilladt for stifter af Fine Wine Invest, Thomas Clausen, at besidde en ledende direktørstilling i Danmark.

Børsen skriver med baggrund i en aktindsigt i en kendelse fra Retten i Roskilde, at Thomas Clausen har fået konkurskarantæne i de næste tre år for at have "udvist groft uforsvarlig forretningsførelse", og det gør ham ifølge dommen "uegnet til at deltage i ledelsen af en erhvervsvirksomhed".

Af aktindsigten fremgår det også, at Thomas Clausen af flere omgange trak penge ud af Fine Wine Invest til sig selv, og at han efter Fine Wine Invest var erklæret konkurs flere gange rykkede en kinesisk kunde for betalingen af seks flasker vin fra Lafite-Rothschild-huset i Bordeaux.

Strid sender kurator og eksinvestorer i Fine Wine i retten

Fine Wine Invest-kurator stævner investorer

Lektor om svindelmistænkt vinmand: "Det minder om Stein Bagger"

Mere fra FødevareWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier