FødevareWatch

Fine Wine Invest-kurator stævner investorer

Kuratoren i konkursboet efter Fine Wine Invest har stævnet en række tidligere kreditorer, da de ifølge ham uretmæssigt har sikret sig til udbetaling af penge.

Ifølge kurator i konkursboet efter Fine Wine Invest har flere kreditorer nærmest truet sig til udbetaling af tilgodehavender hos stifter Thomas Clausen (foto) | Foto: SOFIA BUSK

Ifølge kurator, advokat og partner i DLA Piper, Per Astrup Madsen, har en række kreditorer i boet efter konkursen i vinfirmaet Fine Wine Invest uretmæssigt fået udbetalt hele eller dele af deres tilgodehavende sidste forår og sommer.

Det skriver Børsen.

Per Astrup Madsen har stævnet flere tidligere investorer i et forsøg på at få nogle af millionerne tilbage til konkursboet.

"Det skal ikke være sådan, at dem, der råber højest, skal kunne komme foran i køen med kreditorer og få deres penge, når man ved noget er insolvent," siger han til avisen.

Lektor om svindelmistænkt vinmand: "Det minder om Stein Bagger"

Konkursramt vinmand beskyldes for at bruge kunders penge på sig selv

Miseren om Fine Wine Invest skal efterforskes af politiet

Fine Wine Invest går konkurs Ombrust vinfirma meldt til politiet

Mere fra FødevareWatch

Ketchupeffekt redder resultatet hos kæmpen Euro Cater

Den nordjyske Euro Cater-koncern, der omsætter for over 8 mia. kr., har igen haft et svært og coronapåvirket regnskabsår. Samlet blev det dog til et positivt resultat i et år, hvor store nedgange blev afløst af store opture, siger økonomidirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier