FødevareWatch

Fine Wine Invest går konkurs

Det skandaleramte investeringsselskab Fine Wine Invest er erklæret konkurs, mens også selskabets ejer, stifter og direktør Thomas Clausen går personligt konkurs.

Fine Wine Invest er gået konkurs. Selskabets ejer, stifter og direktør Thomas Clausen går samtidig personligt konkurs. | Foto: SOFIA BUSK

Investeringsselskabet Fine Wine Invest, der for nyligt blev anmeldt for underslæb af utilfredse investorer, er af retten i Roskilde blevet erklæret konkurs.

Det skriver Børsen.

Samtidig går selskabets ejer, stifter og direktør Thomas Clausen personligt konkurs. Det bekræfter advokatfuldmægtig hos advokatfirmaet DLA Piper, Kristoffer Bjarkov Andersen, over for avisen. Det er endnu uvist, hvem der har begæret Fine Wine Invest og Thomas Clausen konkurs, og hvor mange penge, der er i klemme.

For nyligt politianmeldte investor Per Søndergaard Andersen og en anden anonym investor Fine Wine Invest for underslæb, og nu er sagen altså resulteret i en konkurs.

Fejlbehæftet regnskab

Farcen i Fine Wine Invest tog fart, da selskabet i januar afleverede et regnskab, som var så proppet med fejl, at Erhvervsstyrelsen dumpede det. Siden har problemerne i selskabet stået i kø for at efterfølge hinanden.

I sommer skrev investeringsselskabets ejer Thomas Clausen så i en nyhedsmail til sine kunder, at han så sig nødsaget til at lukke Fine Wine Invest. Senere vendte han dog på en tallerken og sagde til Børsen, at aflysningen var afblæst, fordi der var "kommet hjælp udefra."

I samme periode advarede it-konsulent Per Søndergaard Andersen, som et år forinden investerede i dyre flasker vin gennem selskabet Fine Wine Invest, andre mod at spytte penge i selskabet, efter at hans egen gevinst var ved at blive spist af advokatregninger.

"Han (Thomas Clausen, red.) er virkelig en komisk dilettant at arbejde med, og advokaten siger, at hun aldrig har oplevet noget lignende. Han angrer og siger undskyld, men han overfører stadig ikke de penge, han skylder mig," sagde han til Børsen i juni.

Ombrust vinfirma meldt til politiet

Omstridt vinfirma får endnu en chance

Fine Wine-investor om ejer: Han er en komisk dilettant

Fine Wine Invest-farce fortsætter

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier