FødevareWatch

Vinauktioner hitter hos københavnske iværksættere

Folkene bag auktionsplatformen Sharewine, hvor brugerne kan handle med hinanden, er kommet solidt gennem 2020, og der kigges nu mod udlandet.

Foto: Joachim Adrian

Iværksætterne bag Sharewine har fået mod på udlandet efter et 2020, hvor der har været godt gang i handlerne mellem brugerne på auktionsplatformen.

Det skriver mediet Migogkbh.dk.

I 2020 handlede brugerne vin for over 6,5 mio. kr., men nu står der Tyskland og Europa på dagsordenen hos idemand og direktør Mikkel Lomholt.

"Vores erklærede mål er at skabe Europas største og bedste markedsplads for kvalitetsvin, og hjælpe vinentusiaster med at få bedre adgang til spændende og sjældne flasker," siger Mikkel Lomholt. Britiske vindrikkere rammes af brexit-bøvl Trods pandemien fylder laks, bær og vin i Chiles eksport Tidligere michelinrestaurant er snart klar med nyt koncept

Mere fra FødevareWatch

Frasalg redder Frellsens bundlinje i hårdt coronaår

Et år med lukkede butikker og manglende kaffesalg til de danske kontorer trækker streger i Frellsens regnskab. Det blev samtidig året, hvor to familiemedlemmer trådte ud af ejerkredsen, og der er dermed sat punktum for et generationsskifte.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier