FødevareWatch

Royal Unibrew ramt af arbejdsnedlæggelser

Tirsdag nedlagde omkring 180 bryggerimedarbejdere på bryggeriet i Faxe at nedlægge arbejdet på grund af uenigheder om en lønstigning.

Tirsdag stod både bryggeri og bånd stille i Faxe. 180 medarbejdere nedlagde arbejdet. | Foto: Gregers Tycho/ERH

På bagkant af nogle lønforhandlinger, som fandt sted i sidste uge valgte 180 bryggeriarbejdere fra dag og aftenhold på Royal Unibrews bryggeri i Faxe tirsdag at nedlægge arbejdet.

Til TV2 Øst siger produktionsdirektør Søren Lisberg tirsdag aften, at arbejdsnedlæggelsen får betydning for leverancerne af øl og sodavand.

"I de her dage har det den konsekvens, at en dagligvarehandel på Sjælland ikke får leveret varer. Det er den korte version af, hvad der sker de næste par dage, fordi distributionen ud af Faxe også er stoppet," siger Søren Lisberg.

Striden handler i grove træk om en lønstigning, og hvordan den skal fordeles mellem medarbejdere, der arbejder på forskellige tider af døgnet og ugen.

Tusindvis af firmaer søger medlemskab i organisationer under coronakrise 3F: Coop-bestyrelse skal tale om kritik fra Aarhus-lager Kommende Royal Unibrew-topchef: Man skulle gerne se tilbage og kunne sige, at vi løfter i samlet flok 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier