FødevareWatch

3F: Coop-bestyrelse skal tale om kritik fra Aarhus-lager

Ifølge Fagbladet 3F har 217 medarbejdere på et Coop-lager i Aarhus underskrevet et brev, hvori de bakker op om en kritik af stedets arbejdsmiljø, overvågning og arbejdspres. Coops bestyrelse skal i dag behandle kritikken.

Foto: Torben Stroyer

217 ansatte på Coops lager i Hasselager ved Aarhus har henover weekenden underskrevet et brev, hvori de bakker om den kritik af arbejdsforholdene på stedet, som blev sendt til Coops ledelse og bestyrelse tidligere på måneden.

Ifølge Fagbladet 3F behandler Coops bestyrelse tirsdag brevet.

I en undersøgelse blandt medarbejderne føler 84 pct. sig overvåget af den daglige ledelse. 84 pct. føler et for højt arbejdspres. 74 pct. føler sig stresset på ferskvarelageret, der distribuerer varer til blandt andet Superbrugsen, Irma, Kvickly og Fakta, skriver Fagbladet.

Der er blevet nedsat et udvalg med otte medarbejdere, der skal tage sig af det videre forløb med eventuelle forhandlinger med Coop, hedder det videre.

"Det er klogt at nedsætte en gruppe, der kan forhandle. Der er ikke længere tillid til de eksisterende samarbejdsorganer som for eksempel Samarbejdsudvalget," siger formand for 3F Transport, Logistik og Byg, Aarhus, Thorkil Jansen.

Logistikdirektør i Coop Nicolaj Boysen har ifølge Fagbladet 3F meldt ud, at Coop er skuffet over, at 3F har trukket sig fra et samarbejdssudvalg, og at Coop ikke kan ikke genkende 3F’s udlægning af situationen.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier