FødevareWatch

Nye restriktioner truer ølsalget i vigtig sæson

SERIE: Den mørke tid bliver endnu mørkere for landets mikrobryggere. Nye coronarestriktioner kan sætte et stort præg på salget, lyder det fra flere bryggerier – et af dem er Amager Bryghus. "Salget til julefrokostsæsonen blev aflivet fredag," siger bryggeridirektør.

"Jeg tror, at de nye restriktioner giver et generelt mindset hos folk om, at man sgu nok vælger at blive hjemme fra den lokale bar eller restaurant – og det er jo dem, som vi samarbejder med i hele landet," siger adm. direktør i Amager Bryghus, Morten Lundsbak. | Foto: Peter Thomsen / Watch Medier

Morten Lundsbaks talestrøm stiger i tempo, når emnet faldet på fredag d. 23. oktober.

Som adm. direktør på Amager Bryghus var det mindre end 24 timer før bryggeriet skulle åbne både produktionshal og bottleshop i forbindelse med lanceringen af årets forskellige juleøl. I stedet blev aftenen synonym med endnu et pressemøde om kampen og nye restriktioner mod et stigende smittetal.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Storfisker lider milliontab

Efter flere år med overskud fik den nordjyske storfisker Gullak Arngrimsson i 2020 underskud i GTM Holding ApS, der ejer Rederiet Ruth. Storfiskeren ejer fiskekvoter for 730 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier