FødevareWatch

Vestfyen-direktør melder om positive takter

Bryggeriet Vestfyen har haft nogle gode sommermåneder i kølvandet på coronakrisen, og direktøren håber på en stærk slutspurt.

Foto: PR/Bryggeriet Vestfyen

Bryggeriet Vestfyen har haft en god sommer, hvor salget har ligget tæt på det oprindeligt forventede. Dermed er adm. direktør Rasmus Damsted Hansen mere optimistisk end tidligere i forhold til hele regnskabsåret og håber på en stærk slutspurt, skriver Fyens.

"Vi ser ind i, at vi kommer dårligere ud end vores forventninger, men alt andet lige kommer vi ud med en løftet toplinje. Og vi regner med at komme ud med en klart forbedret bundlinje, men det skulle den også," siger Rasmus Damsted Hansen til Fyens.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon-direktør stopper

Peder Andersen skal ikke længere stå i spidsen for den kapitalfondsejede forårsrulleproducent fra Nyborg. Efter fem og et halvt år på posten har han selv været med til at finde sin afløser.

Grød drager på vækstjagt med nyt forretningsben

Ti år efter åbningen af den første Grød-restaurant i Sydhavnen i København vil stifter Lasse Skjønning Andersen nu fylde mere i detailhandlen: "Vi tror, at vi har brandet og produkterne, der kan sikre os, at vi bliver en stor spiller".

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier