FødevareWatch

Bryggeriet Vestfyen er blevet politianmeldt

Fødevarestyrelsen politianmelder Danmarks fjerdestørste bryggeri for manglende økologigodkendelse på et eksternt varelager. "Vi er rigtig ærgerlige," lyder det fra virksomheden.

Ramus Damsted Hansen har siden februar stået i spidsen for landets fjerdestørste bryggeri. | Foto: PR/Bryggeriet Vestfyen

Bryggeriet Vestfyen fra Assens er blevet politianmeldt af Fødevarestyrelsen for at opbevare økologiske produkter på et eksternt lager uden økologigodkendelse. Det skriver Fyens.dk.

Anmeldelsen skyldes, at der ikke er nogen retspraksis på området, oplyser Fødevarestyrelsen til mediet. Hos Vestfyen Bryggeri ærgrer direktør Rasmus Damsted Hansen sig. Han understreger, at produkterne ikke fejler noget og beklager, at fejlen ikke er blevet rettet op, selvom Fødevarestyrelsen i forvejen havde gjort virksomheden opmærksom på problemet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon-direktør stopper

Peder Andersen skal ikke længere stå i spidsen for den kapitalfondsejede forårsrulleproducent fra Nyborg. Efter fem og et halvt år på posten har han selv været med til at finde sin afløser.

Grød drager på vækstjagt med nyt forretningsben

Ti år efter åbningen af den første Grød-restaurant i Sydhavnen i København vil stifter Lasse Skjønning Andersen nu fylde mere i detailhandlen: "Vi tror, at vi har brandet og produkterne, der kan sikre os, at vi bliver en stor spiller".

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier