FødevareWatch

Mikrobryggeri lancerer quinoabaseret øl

Efter et års udvikling introducerer Næstved Bryghus en øl på quinoa, som skal lægge sig mellem øl- og cidersegmentet. Selskabet risikerer dog at have ramt forbi målgruppen.

Foto: PR / Nordic Quinoa

Der er blandede meninger om quinoa. Men lige nu er direktør på Næstved Bryghus, Jens Steffen Hansen, rimelig begejstret de mellemamerikanske helsefrø.

Quinoa er nemlig udgangspunktet for et udviklingsprojekt, som bryghuset har arbejdet med gennem det seneste år, der går ud på at bruge frøene som udgangspunktet for deres seneste øl.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Højere omkostninger rammer Danish Crown på indtjeningen i halvåret

Halvårsregnskabet for kødkoncernen viser fremgang på toplinjen, mens indtjeningen falder som følge af dyrere energi, transport og emballage. Salgsfokus er rettet på omstilling væk fra Kina og mere afsætning i Europa og markeder som USA og Japan. Fokus på flere plantebaserede produkter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier