Skotske forskere laver bæredygtig gin af ærter

I et samarbejde med Arbikie Distillery har forskere på universitetet Abertay University i Skotland udviklet en gin, der på papiret er CO2-nedbringende, skriver medie.
Foto: Lars Just / Ritzau Scanpix
Foto: Lars Just / Ritzau Scanpix

I fem år har forskere på Abertay University og James Hutton Institute arbejdet på at producere en "klima-positiv" gin, skriver Seedworld.com. Nu er det ifølge mediet lykkedes ved hjælp af ærter og et samarbejde med det familieejede skotske Arbikie Distillery.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også