FødevareWatch

Carlsberg-topchefens klimamål kræver teknologi, han endnu ikke kender

Carlsberg kalder sig frontrunner og har sat ambitiøse mål for vandspild og CO2-reduktion. Men hvordan målene bliver, nået svæver stadig i luften, siger topchef Cees ’t Hart.

Foto: PR/Thomas Rockall Muus/Carlsberg

Én ting er sikkert: Det kræver store investeringer. Men præcis hvordan Carlsberg ellers når sine klimamål er ikke på plads, forklarer topchef Cees ’t Hart.

Bryggeriet har et mål om, at være CO2-neutral i 2030 og have reduceret vandforbruget med 50 pct.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier