FødevareWatch

Carlsberg-chef åbner for flere investeringer efter køb af Cambrew

Bryggerikæmpen har så meget vind og selvtillid i ryggen for tiden, at topchef Cees 't Hart ikke udelukker, at der kan komme flere opkøb, efter at man senest har købt de sidste 25 pct. af cambodianske Cambrew.

Foto: BUNDGAARD CARSTEN/ERH

Med en ny opjustering af forventningerne til regnskabsåret 2019 og en melding om en organisk omæstningsvækst på 3,1 pct. i tredje kvartal, har denne uge været særdeles positiv for Carlsberg og ikke mindst topchef Cees 't Hart, der siden sin start for snart fem år siden, har stået i spidsen for spareprogrammet Funding the Journey og strategien Sail'22.

Carlsberg opjusterer forventninger til 2019 

Til Børsen siger direktøren, at det seneste opkøb af de 25 resterende pct. af det cambodianske bryggeri Cambrew, hvor man nu har fuldt ejerskab, kan blive fulgt op af yderligere investeringer.

"Vi fokuserer meget på vores organiske vækst gennem Sail'22 programmet. Men hvis en købsmulighed dukker op, så har vi nu midler til at investere i den slags muligheder," siger han til avisen.

Siden 2015 har koncernen reduceret sin gæld fra 30,9 mia. kr. til 18,9 mia. kr.

Carlsberg lægger én milliard til på toppen 

Mere fra FødevareWatch

Finsk drikkevarekæmpes nordiske øleventyr skal begynde i Assens

INDBLIK: Med en købsaftale på Bryggeriet Vestfyen er den finske ølkæmpe Olvi på vej ind til Danmark. Det sker med en ambition om at gøre det traditionsrige, men underskudsramte, bryggeri til en "voksende spiller" – og samtidig få sat en fod i Skandinavien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier