FødevareWatch

Socioøkonomisk bryghus vil hjælpe udsatte i arbejde

Vrå Bryghus planlægger at udvide aktiekapitalen for at give plads til en større produktion. Dertil vil bryghus ansætte udsatte personer og hjælpe dem ind på arbejdsmarkedet.

Foto: Rune Pedersen

I det socioøkonomiske bryghus Vrå Bryghus har man brug for flere penge til at udvide forretningen. Derfor udvider bryghuset aktiekapitalen i form af folkeaktier.

Konkret drejer det sig om 600 aktier af 1000 kr. stykket, altså en samlet sum på 600.000 kr. Det skriver Nordjyske.

Det skal give mulighed for at øge produktionen af flaskeøl, give mere lagerplads og øget kølekapacitet. Derudover vil bryghuset hjælpe udsatte grupper, som har det svært på det traditionelle arbejdsmarked, ved at udvikle nye arbejdspladser til dem, hedder det.

"Det er et stort arbejde og ansvar, vi påtager os på den længere bane, når vi begynder på beskyttede arbejdsog praktikpladser, og vi vil gøre tingene i den rigtige rækkefølge. Inden vi går i gang med vores fase 2, skal vi derfor sørge for, at bryghuset har en solid økonomi," siger direktør for Vrå Bryghus Erik Balle.

Lilleputby får landets første socioøkonomiske bryghus

Grauballe Bryghus henter tidligere håndboldchef som ny direktør

Thisted Bryghus tæt på fordobler produktionen med udvidelse 

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier