FødevareWatch

Øget opmærksomhed kaster sorte tal af sig i Stauning Whisky

Det bobler for alvor i den danske spiritussektor i disse år, og hos den nok mest kendte whisky-producent Stauning Whisky vokser forretningen i takt med at antallet af fad og flasker stiger.

Foto: Anders Brohus/Polfoto

Er man interesseret i dansk spiritusproduktion, og har man oveni det en forkærlighed for varianten whisky, har det været mere end svært at komme uden om Stauning Whisky fra Skjern-egnen i de seneste år.

Siden den oprindeligt ni mand store vennegruppe i 2005 besluttede sig for at lave deres egen danske whisky, er det gået stærkt, og siden det opsigtsvækkende salg til verdens største spirituskoncern Diageo, har speederen fået endnu et tryk.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier