FødevareWatch

30 destillerier og spiritusproducenter går sammen: "Vi kommer i høj grad til at tegne VSOD fremadrettet"

Vin- og Spiritusorganisationen Danmark (VSOD) har fået 26 nye medlemmer, efter danske destillerier og spiritusproducenter for første gang organiserer sig. I alt er der i organisationen nu 30 destillerier og producenter.

21 medlemmer i Vin- og Spiritusorganisationen Danmark (VSOD) bliver til 47, efter at 30 danske destillerier og spiritusproducenter har organiseret sig i et nyt, selvstændigt underudvalg til VSOD.

Tidligere var blot fire af medlemmerne i VSOD danske producenter, mens resten primært var importører og distributører af spiritus, men det bliver der nu lavet om på, fortæller manden, der er primus motor bag den nye organisering, Kim Møller-Elshøj. Han er allerede bestyrelsesmedlem i VSOD og til dagligt del af den daglige ledelse og blender på Nyborg Destilleri.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ketchupeffekt redder resultatet hos kæmpen Euro Cater

Den nordjyske Euro Cater-koncern, der omsætter for over 8 mia. kr., har igen haft et svært og coronapåvirket regnskabsår. Samlet blev det dog til et positivt resultat i et år, hvor store nedgange blev afløst af store opture, siger økonomidirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier