FødevareWatch

Efter 60 mislykkede forsøg fik makkerparret bag nyt Kolding-bryggeri gang i salget

17 af de 1825 nye øl, der blev tappet i 2018, kommer fra mikrobryggeriet Åben i Kolding. Det har krævet meget tid i bryggeriet og ikke mindst held, siger den ene af stifterne.

De to stiftere af Bryggeriet Åben. Johannes Karstof til venstre og Phillip Hulgaard til højre. | Foto: PR

At starte et bryggeri og brygge nye spændende øl, som Danmark ikke har smagt før, kan være en udfordring i et marked, hvor der sidste år blev produceret fem nye øl om dagen.  

Alligevel gik de to barndomsvenner Phillip Hulgaard og Johannes Karstoft i 2017 ind i branchen uden den mindste erfaring med, hvordan man brygger en øl.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier