Bryggerikoncerner rider hver deres vej på den grønne bølge

Hvor højt skal man råbe op om at være bæredygtig? Royal Unibrew og Carlsberg har valgt forskellige strategier.
Topchef i Carlsberg, Cees 't Hart sidestiller mål for bæredygtighed med de finansielle. | Foto: Carsten Bundgaard/Jyllands-Posten
Topchef i Carlsberg, Cees 't Hart sidestiller mål for bæredygtighed med de finansielle. | Foto: Carsten Bundgaard/Jyllands-Posten
AF SILLE WULFF MORTENSEN & LEONORA BECK

Et stort foto af et stykke plastic, der flyder rundt i et hav, pryder Carlsbergs hjemmeside.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også