FødevareWatch

Dyrt destilleri vil være dansk kulturs nye epicenter

Knap 20 års passion, seks års arbejde og en skotte, der ikke ville sælge ud af sin whisky, ligger bag Copenhagen Distillery. Stifterens visioner er klare: Stedet skal være et nyt epicenter i dansk kultur.

Direktør og medstifter Henrik Brinks (i midten bagest) i selskab med holdet bag Copenhagen Destillery.

Copenhagen Distillery begyndte produktionen af spiritus i 2014, i hvad selskabets stifter selv betegner som ydmyge lokaler i Kastrup ved København.

I dag holder destilleriet til i Reno Nords gamle hovedkvarter bag Christiania, og her producerede selskabet i 2017 20.000 flasker spiritus – et tal, destilleriet regner med at øge med 50 pct. i år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier