FødevareWatch

Dyrt destilleri vil være dansk kulturs nye epicenter

Knap 20 års passion, seks års arbejde og en skotte, der ikke ville sælge ud af sin whisky, ligger bag Copenhagen Distillery. Stifterens visioner er klare: Stedet skal være et nyt epicenter i dansk kultur.

Direktør og medstifter Henrik Brinks (i midten bagest) i selskab med holdet bag Copenhagen Destillery.

Copenhagen Distillery begyndte produktionen af spiritus i 2014, i hvad selskabets stifter selv betegner som ydmyge lokaler i Kastrup ved København.

I dag holder destilleriet til i Reno Nords gamle hovedkvarter bag Christiania, og her producerede selskabet i 2017 20.000 flasker spiritus – et tal, destilleriet regner med at øge med 50 pct. i år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier