FødevareWatch

"Det er ikke de store, der spiser de små. Det er de hurtige, der spiser de langsomme"

Iværksætterne: Nordic Gin House fik sin første gin på markedet i april og har siden solgt 70.000 flasker og modtaget flere internationale medaljer. Stifter Jakob Vallentin fortæller FødevareWatch, hvorfor han valgte at blive iværksætter.

Stifter og adm. direktør i Nordic Gin House, Jakob Vallentin (tv.), i selskab med gæster til lanceringen i april.

Efter at have brugt mere end et kvart århundrede i spiritusbranchen var Jakob Vallentin klar til selv at bidrage med et produkt til branchen.

Nu er der gået godt fem måneder, siden han lancerede sit brand, Nordic Gin House, og siden har han solgt 70.000 flasker og indsamlet syv internationale anerkendelser og medaljer for sine fire gin-varianter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Medie: Coronapassets gyldighed forkortes til syv måneder

Et flertal i Folketingets Epidemiudvalg har ifølge Ekstra Bladet beslutte at forkorte coronapassets gyldighed. Mediet skriver desuden, at Epedemikommissionen har anbefalet, at nattelivet lukkes ned og restauranter skal lukke ved midnat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier