FødevareWatch

ABInbev-datter åbner nyt afrikansk bryggeri

Som aflsutning på det, der er den største hidtidige investering uden for Sydafrika, åbner ABInbev-datterselskabet International Breweries i næste uge et stort bryggeri i Nigeria.

Verdens store ølproducerende koncerner har over en bred kam blikket rettet mod det afrikanske kontinent, i forsøget på at finde vækst.

Billige afrikanske øl skal bane vejen for klodens kæmper

Verdens største bryggerikoncern ABInbev, som sidste år færdiggjorde fusionionen med sydafrikanske Sabmiller, har traditionelt holdt fokus på netop det sydafrikanske område, men nu åbner et datterselskab et nyt bryggeri i Nigeria.

Det skriver Foodbev.com.

Bryggeriet, der er opført af datterselskabet International Breweries har samlet kostet en investering på 250 mio. dollars, og det er den største enkeltinvestering uden for Sydafrika i ABInbevs historie.

Bryggeriet bliver indviet i næste uge, og udover ABInbev-topchef Carlos Brito bliver det også det med deltagelse af den nigerianske præsident Muhammadu Buhari.

Bryggeriet ligger i staten Ogun, og det er International Breweries fjerde bryggeri i Nigeria,Bryggeriet skal producere øl under brands som Trophy og Hero.

Billige afrikanske øl skal bane vejen for klodens kæmper

Bryggerikonge affejer investorerne: "Dér sidder de med mørke ansigter og mørke jakkesæt"

Bryggeri-ejere satser langsigtet og justerer eksportambitioner

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier