FødevareWatch

Danske vinproducenter går økovejen

De danske vinproducenter omlægger i stor stil deres marker til økologisk produktion. På tre år er den økologiske andel af vinarealet vokset fra 23 til 55 pct., og væksten fortsætter.

Vinperlens vinranker

Skal det være dansk vin, skal den også være økologisk.

Sådan synes logikken at være både blandt aftagere og producenter af dansk vin. Fra 2014 til 2017 er den økologiske andel af det erhvervsmæssigt drevne danske vinareal vokset fra 23 til 55 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Alefarm Brewing gør klar til fordobling af ølproduktionen

I 2022 skal løftet indfries til Alefarm Brewingss investorer, der postede 27 mio. kr. i bryggeriet i 2020. Og med et toptunet produktionsfacilitet er der intet, der står i vejen for en stor skalering af selskabet, mener stifter og adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier