Der er ikke noget, som er så skidt, at det ikke er godt for noget.
Mens det varme og tørre forsommervejr skaber udfordringer i landbruget og i blandt andet jordbærproduktionen, hvor man forudser, at stort set alle danske bær bliver klar til plukning på én gang, så er den fynske vinproducent Skarupøre Vingaard anderledes positiv omkring vejrliget.
Det skriver Fyens Stiftstidende.
"Vi kan næsten ikke få hænderne ned. Druerne står rigtigt flot med store klaser. Planterne skal selvfølgelig også bruge noget vand, men de søger jo ned, hvor vandet er. Jeg kan ikke sige, hvordan det ser ud om en måned, men hvis vejret fortsætter, så får vi en formidabel høst," siger Carsten Andersen, der driver vingården sammen med Bente Rasmussen, til avisen.
Tørken og den megen sol tilfører druerne mere smag og sødme, hedder det.
Øget eksport trak vinlæsset i Taster Wine
Fynsk iværksætter vil lære danskere at drikke mere canadisk vin
Fynsk bryghus-direktør vil vælte vinen af middagsbordet