FødevareWatch

Fynsk bryghus-direktør vil vælte vinen af middagsbordet

Konkurrencen på ølmarkedet er blevet ekstremt hård, mener direktøren for Indslev Bryggeri, Anders Busse Rasmussen. En ny fadlagret øl skal hjælpe selskabet med at skubbe vinen ud og øllen ind på middagsbordet, siger han.

150 kr. for en flaske øl. Så høj bliver prisen for Indslev Bryggeris nyeste sats. En fadlagret øl, der med en særlig gæringsproces og kvalitet nu bliver direktørens middel til at angribe vinens markedsherredømme, efter konkurrencen fra de store ølbryggerier er spidset til.

Senest har Anders Busse Rasmussen, der er adm. direktør i det fynske mikrobryggeri Indslev, oplevet, hvordan de salgskanaler, han har solgt sine specialøl i 10 år, er blevet overtaget af de store bryggerier.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ketchupeffekt redder resultatet hos kæmpen Euro Cater

Den nordjyske Euro Cater-koncern, der omsætter for over 8 mia. kr., har igen haft et svært og coronapåvirket regnskabsår. Samlet blev det dog til et positivt resultat i et år, hvor store nedgange blev afløst af store opture, siger økonomidirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier