Fynsk bryghus-direktør vil vælte vinen af middagsbordet

Konkurrencen på ølmarkedet er blevet ekstremt hård, mener direktøren for Indslev Bryggeri, Anders Busse Rasmussen. En ny fadlagret øl skal hjælpe selskabet med at skubbe vinen ud og øllen ind på middagsbordet, siger han.

150 kr. for en flaske øl. Så høj bliver prisen for Indslev Bryggeris nyeste sats. En fadlagret øl, der med en særlig gæringsproces og kvalitet nu bliver direktørens middel til at angribe vinens markedsherredømme, efter konkurrencen fra de store ølbryggerier er spidset til.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også