FødevareWatch

Starbucks' krig mod sugerør får aktien til at stige

Fra 2020 skal det ikke længere være muligt at indtage en Frappouccino med et plastiksugerør fra en af Starbucks 28.000 kaffebarer.

Foto: starbucks

Det betaler sig at være grøn, skriver britiske Financial Times meget rammende, for da Starbucks mandag erklærede, at man i kædens 28.000 kaffebarer vil eliminere alle plastiksugerør og al plastikbestik frem mod 2020, steg kaffegigantens aktie 1,9 procent på S&P 500 mod en 0,7 procentstigning samme tid dagen før. 

Starbucks forventer at nedtrappe med en milliard sugerør om året, oplyser kæden. I stedet vil man implementere sugerør lavet af pap eller genbrugsvenlig plastik. Derudover vil Starbucks så vidt muligt stile efter at serverer sine drikkevarer i beholdere, hvor et sugerør ikke er nødvendigt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier