Bryghus-direktør: Stor flytning var som at få tvillinger

Efter længere tids planlægning og en større millioninvestering flyttede og bryggede Amager Bryghus i 2017 på to forskellige adresser. Efter et år med mange udfordringer er direktør Morten Lundsbak nu igen klar til få skruet op for salget ude i verden.
Whiskey-tønder fra Jameson hos Amager Bryghus, hvor de bruges i fremstillingen af faglagrede øl.
Whiskey-tønder fra Jameson hos Amager Bryghus, hvor de bruges i fremstillingen af faglagrede øl.

"Jeg forestiller mig, at det har været, som det er at få tvillinger. Forud for det hele har man nogle forventninger om, hvordan det hele bliver, men undervejs når man også blive lidt i tvivl om, hvad det er for noget, man har kastet sig ud i."

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også