FødevareWatch

Dansk brygger i Norge stormer frem

Ølelskere ude i verden har fået øje på de vilde bryg fra Lervig-bryggeriet i Stavanger, og det mærker tidligere Nørrebro Bryghus-direktør Anders Heide Kleinstrup, der forsøger at tøjle international efterspørgsel og idérige bryggere.

Rigtig meget går i den rigtige retning for det norske bryggeri Lervig Aktiebryggeri for tiden, og dermed også for den danske direktør Anders Heide Kleinstrup.

Bryggeriet har to øl på en prestigefyldt liste over de 100 bedste øl hos entusiasttjenesten Ratebeer. Samme sted er bryggeriet rangeret som et af verdens 100 bedste bryggerier. 40 pct. af produktionen eksporteres, og af flere omgange har der været udsolgt på bryggeriet. Alene i 2017 er omsætningen vokset med 35,6 pct. til 54,8 mio. norske kr., og resultatet på bunden var det klart bedste i bryggeriets omkring 15 år lange historie.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Dagrofa lancerer fælles CSR-strategi

Alle forretningsenheder under dagligvarekoncernen skal under en samlet plan nå fælles mål for forretningen, der blandt andet tæller høje ambitioner på det plantebaserede område. 

Her skal mundbind på igen

Nye restriktioner gælder fra mandag. Mundbind vender tilbage, og der bliver krav om coronapas flere steder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier