FødevareWatch

Direktør: Nu skal festen skydes i gang i Emiraterne

Med et stort kendskab til mellemøstlige smagspræferencer og en høj efterspørgsel efter vestlige varer, ser Orana enorme muligheder i De Forenede Arabiske Emirater.

Foto: Carsten Andreasen/Polfoto/Arkiv

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (V) var mandag til onsdag i denne uge med 35 danske virksomheder på charmeoffensiv i Dubai. Blandt de deltagende virksomheder var Orana, der i mange år har eksporteret yoghurt, syltetøj og juice til De Forenede Arabiske Emirater. Selskabet ser fremover meget større muligheder i området.

Det skriver Dansk Industri.

"Mine forventninger frem til 2020 er tårnhøje. Efterspørgslen er der, og det er nu, festen skal skydes i gang," siger Oranas adm. direktør Niels Østerberg og tilføjer:

"Vi har et enormt kendskab til de mellemøstlige smagspræferencer, og den knowhow sætter os i en stærk position. Araberne vil have noget, der er fyldigt og tyktflydende – og så elsker de mango," fortæller direktøren.

De Forenede Arabiske Emirater vil ifølge Dansk Industri importere 85 pct. af maden i årene, der kommer, vurderer interesseorganisationen.

Orana satser på lande, som ingen andre vil røre ved

Voksende Mellemøst-eksport skal have ny fart med fremstød

Økologiselskaber drager til Dubai

En dubaisk sheik er blevet smaskforelsket i danske øko-varer

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier