FødevareWatch

265.000 besøgte Carlsberg i 2017

Visit Carlsberg er ikke en attraktion på niveau med Tivoli og Legoland, men med sidste års rekordstore besøgstal på 265.000 gæster, markerer bryggeriet sig i hovedstadsområdet.

Som det er med ølindtaget har det danske vejrlig også betydning for, hvor mange turister og gæster, der lægger vejen forbi Carlsberg-byen i København.

Visit Carlsberg har netop meddelt, at man til trods for en solfattig sommer i 2017 har haft et rekordstort år, og samlet har haft besøg af i alt 265.000 gæster.

Som en del af tiltrækningskraften har aktiviteter i forbindelse med Carlsbergs 170-års fødselsdag haft en positiv effekt på antallet af gæster, og derudover har et antal åbne fredagsbarer henover sommeren lokket folk til.

I en pressemeddelelse fremhæver Carlsberg selv "de eksklusive ture i J.C.s æresbolig og Carls overdådige villa, samt behind-the-scenes muligheder i Carlsberg Research Laboratory" som ting, der tiltrak nysgerrige gæster.

Carlsberg har 'købt' ankomsthallen i Kastrup

Carlsbergs ølsalg holder 447.000 job i gang

Her er verdens mest værdifulde spiritus- og ølbrands

Forsiden lige nu

Skipperpibe-ejere får ny svensk slikchef

På samme måde, som Cloetta i Danmark og Norge fik ny direktør i december skal den svenske del af forretningen til sommer også have ny direktør. Den nye direktør kommer fra en direktørpost i Findus-koncernen.

Unibake-direktør: 2017 bød på flere gennembrud

I et brødmarked, der som mange andre dele af detailhandlen har været særdeles udfordret af flad eller vigende vækst, hæfter Unibake-direktør Allan Christiansen sig ved, at 2017 bragte gennembrud for eksporten i en etableret kategori og et nybrud i økologiproduktionen.

Seneste Drikkevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier