FødevareWatch

Campari investerer i whiskeydestilleri

Den italienske drikkevarekæmpe Campari har lagt et mindre tocifret millionbeløb i en canadisk producent af whiskey, som koncernen købte i 2014.

Foto: Campari/PR

Camparis canadiske datterselskab har investeret i whiskey-destilleriet Ontario Forty Creek.

Det skriver Foodbev.com.

I alt er der tale om en investering på 25 mio. kr., og dermed er der ikke tale om en epokegørende omvæltning af den samlede Campari-koncern, som i årets første ni måneder omsatte for 9,5 mia. kr.

Tilbage i 2014 overtog den italienske koncern canadierne for en lille mia. kr., og siden har de investeret hen ved 1,3 mia. kr. i landet.

"Vi anderkender, at Canadas hjemlige marked repræsenterer en stor mulighed for vækst," udtaler Massimo Muttara, adm. direktør for Campari Canada, i forbindelse med investeringen.

Grand Marnier-køb løfter Campari i 2017

Royal Unibrew køber italiensk sodavandsbrand

Campari sælger to brands til én milliard

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier