FødevareWatch

Industribrygger køber bid af specialbryggeri i London

Heineken har købt en mindre del af det familieejede specialbryggeri Brixton Brewery for et ukendt beløb, som gør det muligt for bryggeriet at udvide produktionen i London markant.

Foto: Facebook.

Det hollandske industribryggeri Heineken har købt en mindre andel i det britiske specialbryggeri Brixton Brewery, som har hjemme i London.

Det skriver Beveragedaily.com.

Investeringen fra Heineken gør det muligt for briterne at udvide produktionen fra 12.000 såkaldte pints om ugen til 60.000.

De ekstra penge gør det også muligt at få øllene solgt flere steder og at lave flere typer øl. Samlet kommer det til at skabe omkring 30 nye jobs på London-bryggeriet.

"Vi har omkring 15 ansatte og vores øl bliver solgt i lande som Italien og Hongkong."

"Til trods for det er efterspørgslen voksende, og vi kan ikke følge med. Det er et "godt" problem at have for en lille forretning, men det er et problem," skriver Brixton Brewery ifølge mediet.

Brixton Brewery blev stiftet i 2013 af to par fra London, som stadig driver ølselskabet som en familieforretning sammen.

Ifølge bryggeriets hjemmeside er øllene ufiltrerede og upasteuriserede og materialerne kommer blandt andet fra lokale bønder.

"Vi er en familiedrevet lokal-forretning. Næsten ingen slipper for at give et nap med. Besøgende gæster og endda børnene og bedsteforældrene hjælper med at tapning, at sætte etiketter på øllene, gøre udstyret rent og løfte tunge ting," lyder det på hjemmesiden.

Carlsberg åbner nyt nanobryggeri

Spansk bryggeri investerer igen i USA

Heineken udvider produktionen i Spanien

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier