FødevareWatch

Amerikansk ølkæmpe køber op i canadisk specialbryg

I et forsøg på at få del i det nordamerikanske marked for eksklusive øl har en opkøbsdivision under Molson Coors købt endnu et voksende bryghus.

Foto: Sabmiller/PR

Den nordamerikanske bryggerikoncern Molson Coors har gennem divisionen Six Pints Specialty Beer Company opkøbt det Quebec-baserede specialbryggeri Trou Du Diable.

Det skriver Beveragedaily.com.

Six Pints Specialty Beer Company blev etableret i 2011 med henblik på at købe op for den store ølkoncern i den blomstrende mikrobryggerbranche.

Med opkøbet af Trou Du Diable har divisionen indtil videre sikret Molson Coors fire specialiserede bryggerier, der kan bidrage med produkter, som prismæssigt nemt lægger sig et par niveauer over de kendte Coors Light-øl, som koncernen sælger mange hektoliter af i Nordamerika.

Trou Du Diable har eksisteret siden 2005 og bryggernes produkter kan i dag findes i Canada, 20 amerikanske delstater og 10 europæiske lande.

Det fremgår ikke, hvor mange penge Six Pints Specialty Beer Company har lagt for det canadiske selskab.

Amerikansk øl-chef skal lede finanserne hos kødkæmpe

Analyse: Øl-entusiaster er trætte af Carlsberg og de andre store

Ølfusion henter vigtig amerikansk godkendelse

Mere fra FødevareWatch

Fazer relancerer ikonisk slikkepind

Et lille år efter at den finske slikproducent Fazer trak stikket på sin kendte Dumle-slikkepind på grund af produktionsudfordringer, har den igen kurs mod hylderne.

Aldi dropper kontrakt med Deliveroo

Den tyske discountkæde har i kølvandet på ny branchedata, hvor kunderne er vendt tilbage til gamle indkøbsvaner, valgt at stoppe leveringsaftale med Deliveroo.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier