FødevareWatch

Amerikansk øl-chef skal lede finanserne hos kødkæmpe

Tyson Foods, der er en af verdens største slagterikoncerner, har fundet sin kommende finansdirektør. Han kommer fra en position om international direktør i et af USA's største bryggerier.

Foto: April L. Brown/AP/POLFOTO/arkiv

Den amerikanske kødkoncern Tyson Foods har fået ny finansdirektør i form af Stewart Glendinning, der hidtil har besiddet en post som direktør for bryggerigruppen Molson Coors' internationale forretninger.

Det skriver blandt andet Foodbev.com.

Stewart Glendinning erstatter i kødkoncernen Dennis Leatherby, der har siddet på posten siden 2008. Samlet har han været i Tyson Foods i 28 år, og han trapper glidende ud arbejdet i koncernen frem mod april 2018.

Stewart Glendinning har selv arbejdet i bryggerikoncernen i de seneste 12 år, hvor han fra start blev hentet ind som finansiel direktør for den britiske forretning, hvorefter han siden blev adm. direktør samme sted, inden han senere i karrieren var direktør for Molson Coors i Canada.

Tyson vil afskedige 450 medarbejdere

Tyson Foods belønnes for højere indtjeningsforventninger

Tysons topchef forudser rekordår

Tysons topchef forudser rekordår

Amerikansk kødkoncern investerer 380 mio i ny distribution

Tyson Foods køber sig ind i foodservice for milliarder

Forsiden lige nu

Her er alle årets danske michelinstjerner

Der er i dag blevet uddelt michelinstjerne til de danske restauranter, og Danmark kan nu bryste sig af at have 26 michelinrestauranter med i alt 31 stjerner. Se alle de danske michelinstjerner her.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier