FødevareWatch

Avis: Carlsbergs direktør for Vesteuropa stopper

Noget overraskende stopper hollænderen Michiel Herkemij efter mindre end to år på posten som direktør for Carlsbergs vesteuropæiske forretning, når han næste år går på orlov.

Foto: Niels Hougaard

Ifølge Berlingske Business har hollandske Michiel Herkemij, der er direktør for Carlsberg Vesteuropa af personlige årsager ønsket at gå på orlov fra udgangen af februar.

Dermed må øverste topchef Cees 't Hart rokere rundt i den absolutte bryggeritop, som skal være med til at eksekvere strategiplanen Sail'22, der følger i halen på effektiviseringsplanen Funding The Journey.

Som ny leder af den vesteuropæiske forretning har topchefen hevet Chris Warmoth væk fra sin post som direktør med ansvar for strategi.

Om Michiel Herkemijs overraskende udmelding siger pressechef Kasper Elbjørn til Berlingske Business:

"Han har ønsket at have fokus på sin familie i et stykke tid, og det respekterer vi. Det kan man have brug for, uanset hvor man sidder i Carlsberg, og det er der plads til. Det bliver business as usual, det bliver bare Chris Warmoth, der skal føre strategien ud i livet."

Ny direktør på plads i Carlsberg Danmark

Carlsberg-chefer flytter ind og ud i Storbritannien

Carlsbergs danske direktør stopper

Mere fra FødevareWatch

Fynsk frugtkoncern fordobler resultatet

I et år hvor omsætningen i Orskov Foods er gået tilbage med hele 11 pct., har den fynske frugtkoncern formået at løfte bundlinjen tilbage på rekordniveau. Lavt prisniveau presser fortsat dansk frugtavl hårdt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier