FødevareWatch

Avis: Carlsbergs direktør for Vesteuropa stopper

Noget overraskende stopper hollænderen Michiel Herkemij efter mindre end to år på posten som direktør for Carlsbergs vesteuropæiske forretning, når han næste år går på orlov.

Ifølge Berlingske Business har hollandske Michiel Herkemij, der er direktør for Carlsberg Vesteuropa af personlige årsager ønsket at gå på orlov fra udgangen af februar.

Dermed må øverste topchef Cees 't Hart rokere rundt i den absolutte bryggeritop, som skal være med til at eksekvere strategiplanen Sail'22, der følger i halen på effektiviseringsplanen Funding The Journey.

Som ny leder af den vesteuropæiske forretning har topchefen hevet Chris Warmoth væk fra sin post som direktør med ansvar for strategi.

Om Michiel Herkemijs overraskende udmelding siger pressechef Kasper Elbjørn til Berlingske Business:

"Han har ønsket at have fokus på sin familie i et stykke tid, og det respekterer vi. Det kan man have brug for, uanset hvor man sidder i Carlsberg, og det er der plads til. Det bliver business as usual, det bliver bare Chris Warmoth, der skal føre strategien ud i livet."

Ny direktør på plads i Carlsberg Danmark

Carlsberg-chefer flytter ind og ud i Storbritannien

Carlsbergs danske direktør stopper

Forsiden lige nu

Skipperpibe-ejere får ny svensk slikchef

På samme måde, som Cloetta i Danmark og Norge fik ny direktør i december skal den svenske del af forretningen til sommer også have ny direktør. Den nye direktør kommer fra en direktørpost i Findus-koncernen.

Unibake-direktør: 2017 bød på flere gennembrud

I et brødmarked, der som mange andre dele af detailhandlen har været særdeles udfordret af flad eller vigende vækst, hæfter Unibake-direktør Allan Christiansen sig ved, at 2017 bragte gennembrud for eksporten i en etableret kategori og et nybrud i økologiproduktionen.

Seneste Drikkevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier