FødevareWatch

Ny direktør på plads i Carlsberg Danmark

Dansk Carlsberg-kending bliver ny direktør i Carlsberg Danmark. 1. marts 2017 tiltræder Søren Brinck som adm. direktør for det danske datterselskab.

Det er en gammel Carlsberg-kending med danske rødder, som fremover skal være adm. direktør i Carlsberg Danmark A/S.

1. marts 2017 sætter Søren Brinck sig i direktørstolen i bryggeriets danske datterselskab.

Søren Brinck kommer fra Carlsbergs norske selskab Ringnes, hvor han har været adm. direktør siden januar 2015. En stilling han overtog fra Jacek Pastuszka, da han blev en del af Carlsbergs globale koncernledelse.

Det skriver bryggerikoncernen i en pressemeddelelse.

"Mange Carlsberg-medarbejdere drømmer om at prøve kræfter med hjemmemarkedet, og for mig er det helt klart lidt af en drøm, der går i opfyldelse. Danmark er Carlsberg-land. Det er her vores stifter bryggede den første Carlsberg pilsner for 170 år siden, og det forpligter. Carlsberg Danmark er en veldrevet virksomhed med stærke resultater i bagagen, og jeg ser frem til at videreudvikle bryggeriet i samarbejde med de mange dygtige medarbejdere i Danmark," udtaler Søren Brinck i meddelelsen.

Dermed er der endelig fundet en afløser for Joao Abecasis, der har fungeret som midlertidig chef for Carlsberg Danmark siden sommeren 2016. Joao Abecasis vender nu tilbage til sin hidtidige stilling som vice president med ansvar for Carlsbergs mindre markeder i Vesteuropa.

"Vi har med Søren fundet ikke bare en stærk dansk kandidat med solide resultater bag sig i Norge; vi har også at gøre med en kollega, der er indbegrebet af Carlsberg og grundlæggernes mentalitet. Søren stræber altid efter mere, og jeg har store forventninger til, hvad han kan tilføre Carlsberg Danmark," udtaler Executive Vice President for Carlsberg i Vesteuropa, Michiel Herkemij.

Søren Brinck begyndte sin karriere i Accenture, og har været tilknyttet Carlsberg siden 2005. Han har blandt andet siddet i koncernens afdelinger for strategi og forretningsudvikling, ligesom han har været adm. direktør for Carlsbergs Mythos bryggeri i Grækenland.

Hvor bliver Carlsbergs danske direktør af?

Carlsbergs danske direktør stopper

Carlsberg-boss: "Når vi så os selv i spejlet, var det ikke et rart syn"

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier