FødevareWatch

Bolander bakker presset Høgsted op

Både indefra og udefra er der pres på kedlerne i Coop for tiden. I et interview kommer bestyrelsesformand Lasse Bolander detailkoncernens direktør til undsætning.

Foto: Mathias Svold

Længere tids uro i baglandet i Coop har lagt et pres på koncernens øverste ledelse.

Men nu maner Coops bestyrelsesformand Lasse Bolander i et interview i Berlingske til ro i gellederne i den store detailkoncern, og han opfordrer alle utilfredse til at have et øje på de større perspektiver i den samlede Coop-strategi.

"Der er ingen systemer, der kan holde til for evigt at være uenige – det kan Coop heller ikke. Vi har en diskussion lige nu, men begge parter gør alt for at finde ud af, hvordan vi kommer videre herfra. I sidste ende er det min opgave og mit ansvar at få tingene til at køre. I det her system er der ikke andre måder at gøre det på end ved at tage diskussionerne og bøje synspunkterne," siger Lasse Bolander til avisen.

Det var Lasse Bolander selv, der i 2013 hentede topchef Peter Høgsted til Coop. Begrundelsen for valget af Høgsted var dengang, at Coop havde brug for fornyelse, udvikling og en ny retning, og det har koncernen fået i en sådan grad, at det har delt brugsforeninger og bagland i to dele, hvor man enten er for eller imod linjen.

Coop trækker økologikampagne tilbage efter uro i baglandet Selvstændige brugser lægger pres på Coop-toppen Bolander jagter den gyldne middelvej i Coop 

Mere fra FødevareWatch

Fazer relancerer ikonisk slikkepind

Et lille år efter at den finske slikproducent Fazer trak stikket på sin kendte Dumle-slikkepind på grund af produktionsudfordringer, har den igen kurs mod hylderne.

Aldi dropper kontrakt med Deliveroo

Den tyske discountkæde har i kølvandet på ny branchedata, hvor kunderne er vendt tilbage til gamle indkøbsvaner, valgt at stoppe leveringsaftale med Deliveroo.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier