FødevareWatch

Shobr-stifter: Vi fortsætter trods konkursen

Det overliggende selskab bag netsupermarkedet Shobr er erklæret konkurs, men det påvirker ifølge stifteren ikke selve portalen.

Fredag d. 29 september blev ejerselskabet bag netsupermarkedet Shobr, Shopall24.com, erklæret konkurs i Skifteretten i København.

Trods det fortsætter driften af Shobr.com ufortrødent.

Det oplyser adm. direktør Lars Munch Johansen til Dansk Handelsblad.

"Det danske operationsselskab Shopall24.com Danmark er taget konkurs, og der forhandles pt. med de involverede parter omkring fremtiden for dette," skriver Lars Munch Johansen i en mail til mediet.

Dermed lever selskabets planer om at flytte ud af store og nye lokaler på Copenhagen Markets i Høje Taastrup, og i stedet rykke ind i lagerbygninger i tyske Flensborg.

Direktør smuttede i august

I slutningen af august sagde Shobr-direktør Mikkel Lohmann Davidsen sin stilling op som følge af uoverenstemmelser.

"Den rejse, som Shobr nu er draget ud på, det er en noget anden rejse, end den som jeg var del af, da jeg sidste år sagde ja til at være med," forklarede han til FødevareWacth i september. Han tilføjede:

"Jeg stod på sammen med bestyrelsesformanden (Mogens Elsberg, red.) og DLF, men kan ligesom dem konstatere, at Shobr nu skal noget andet, end det var planen i 2016, og derfor har jeg valgt at trække mig ud."

Mikkel Lohmann Davidsen trådte officielt ind i Shobr-forretningen som direktør i slutningen af november 2016, og fra start var det hans plan, at udbrede ideen og tankerne om at bringe danske leverandører og forbrugere tættere på hinanden. Samtidig så han, at der også kunne skabes en god forretning.

Shobr-ejer går konkurs

"Shobr er nu på en anden rejse, end den jeg var del af fra start"

Shobrs kinesiske eventyr fik bestyrelsesformand til at trække stikket

Shobr-stifter forsikrer: Pengene er på vej

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier