FødevareWatch

Shobr-ejer går konkurs

Selskabet bag det kriseramte online supermarked Shobr er erklæret konkurs.

Både Shobr og ejerselskabet Shopall24.com er erklæret konkurs. Det skete i Skifteretten i København fredag d. 29 september.

Det skriver Dansk Handelsblad.

Konkurserklæringen bekræftes af kurator, Martin Hector fra Hector Stokkenberg Advokatfirma.

"Jeg har indkaldt til møde med repræsentanter for Shopall24, bl.a. Lars Munch Johansen, i dag mandag eftermiddag. Der skal nu ske en konkursbehandling på helt sædvanlig vis. Jeg skal i gang med en lang række praktiske opgaver og bl.a. undersøge, om der er nogle aktiver, om der er medarbejdere, der skal håndteres, igangværende forretninger, virksomhedspant, om der er kreditorer, som har fortrinsret, og om man skal prøve at få virksomheden solgt. I første omgang skal vi sikre os de aktiver, der måtte være," siger han til Dansk Handelsblad.

Nyheden kommer efter, at en af Shobrs drivende kræfter i skikkelse af Lars Munch Johansen over for FødevareWatch tidligere har bekræftet, at alle kreditorer, der måtte have penge tilbage i Shobr og Shopall24, ville få deres penge tilbage.

Ifølge Berlingske var Lars Munch Johansen medstifter og adm. direktør af IT Factory, der med Stein Bagger ved roret gik konkurs, ligesom han har stået bag måltidsfirmaet Todoor.dk, der også gik konkurs.

Lars Munch Johansen var dog også med til at starte nu børsnoterede Boozt.com, ligesom han startede den online grænsehandelsbutik Netpris.dk, skriver Berlingske.

Shobr siger farvel til dansk direktør og forlader Danmark

"Shobr er nu på en anden rejse, end den jeg var del af fra start"

Shobr sendt til inkasso af leverandør

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier