FødevareWatch

Shobr sendt til inkasso af leverandør

En af online-butikken Shobrs mellemstore leverandører er så frustreret over manglende betaling, at leverandøren har sendt sin sag i fogedretten.

Foto: Colourbox

Et slagterpar i Grindsted vest for Billund er så utilfreds med Shobr, at online-butikken nu har sendt en sag i fogedretten.

Det skriver Dansk Handelsblad.

Det sker, fordi selskabet bag Shobr ifølge Lars Møller og Ulla Holst, der står bag Slagter Norlyk, skylder parret 60.000 kr.

"Vi har været leverandør til Shobr i en periode. Vi fik imidlertid ikke betaling for varerne, og på et tidspunkt blev vi nødt til at sige, at vi ikke ville levere flere varer, før vi fik vores betaling. Det har bare været sejt at kæmpe for at få vores penge, som vi endnu ikke har modtaget. Efter vi sagde det til dem, har der ikke været nogen form for kommunikation mellem Shobr og os," siger Ulla Holst til Dansk Handelsblad.

Adm. direktør Lars Munch Johansen hos Shopall24 Group, der er det overliggende selskab for Shobr, skriver i en mail til Dansk Handelsblad, at han ikke kender sagen i detaljer med Slagter Norlyk, som er en af Shobrs mellemstore leverandører. Men at Shobr "før sommeren har fået tilsagn omkring yderligere kapital til selskabet."

I et interview med FødevareWatch fortalte Lars Munch Johansen onsdag, at han – udover at have hentet tilsagn om ny kapital – snart har penge på vej til kreditorer, der har penge til gode.

Shobr-stifter forsikrer: Pengene er på vej

Forsinket Shobr-regnskab får hug af ny revisor

Medie: Onlinebutikken Shobr er blevet tvangsopløst

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier