FødevareWatch

Tidligere Meny-direktør får job i helt anden branche

Jørgen Nielsen har landet sig et nyt job som konstitueret direktør i en virksomhed, der på papiret befinder sig ret langt fra dansk detailhandel. Men det er måske kun på papiret.

Foto: Lars Krabbe/Jyllands-Posten

Jørgen Nielsen, mangeårig direktør for Købmandshuset i Dagrofa og en af idefolkene bag Meny, er som medlem af bestyrelsen i Københavns Zoo, trådt til som konstitueret direktør efter, at haven i sidste uge sagde farvel til Steffen Stræde.

Det oplyste Zoo i sidste uge i en meddelelse, hvor det også blev præciseret, hvad der kommer mere i fokus i den gamle have.

"Bestyrelsen vil gerne takke Steffen Stræde for, at han har ydet en stor indsats for Zoo. Han har motiveret medarbejderne, bidraget til en professionalisering af Zoo og gennemført spændende projekter. Det nyder han respekt for i Haven. Det er imidlertid også bestyrelsens vurdering, at der nu er behov for større kommercielt fokus, med det mål at få Zoos økonomi styrket, således at Zoos strategiske rejse kan fortsætte – både som virksomhed og som en af Danmarks mest besøgte kulturinstitutioner," udtaler Zoos bestyrelsesformand, Janne Glæsel, i meddelelsen.

Meny-direktørens sidste dag: "Alle der kunne tænke sig at byde ind, kan bare ringe"

Det er under en måned siden, at afgående direktør Steffen Stræde til Børsen forklarede, at madoplevelserne i Zoo skal have et løft, og at man har den gamle Tivoli-have i København som inspiration.

"Helt overordnet er mit mål, at vores mad og drikke skal op på Tivoli-niveau. I den forbindelse er jeg meget inspireret af street food-bølgen. Vi har meget store udsving i besøgstallene, fra 2-12.000 pr. dag, så fleksibilitet er afgørende for at levere et konstant kvalitetsniveau," sagde den nu tidligere direktør i slutningen af juli.

Dansk dagligvarehandel klar til nyt halvår efter vild 2017-karusseltur

Dagrofa udvider koncernledelsen

Ny kædedirektør ser frem til at udløse uforløst potentiale i Meny

Forsiden lige nu

Konkurrent slår Arla på omsætningsvækst

Hollandske Frieslandcampina har oplevet fremgang på fjerne markeder og skruede markant op for omsætningen i 2017. Bundlinjen går dog tilbage, og topchefen peger på flere årsager til udviklingen.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier