FødevareWatch

Rema-købmand med overskud på 3,9 millioner

Det er ikke helt dårligt at være købmand hos norske Rema 1000, hvis man spørger Kenneth Holde. Hans butik lavede en omsætning på 100 mio. kr. i 2016.

I 2016 lavede købmanden Kenneth Holdes butik på Frederiksberg en omsætning på 100 mio. kr. og et overskud på 3,9 mio. kr.

De positive tal gjorde det muligt for den 37-årige købmand at trække et udbytte på 5,6 mio. kr. ud af sit eget selskab, Holde Holding Aps - et beløb, som kommer ud over hans løn.

Det skriver Berlingske Business.

Tallene propper ham op blandt de Rema-købmænd I Danmark, som har leveret de bedste resultater i 2016.

"Det at være købmand er hårdt arbejde. Det er hele mit liv. Jeg har kone og to børn. Havde jeg ikke opbakning fra familien, ville det jo aldrig nogensinde kunne gå. Butikken har åbent mange timer, syv dage om ugen. Og min arbejdsdag er typisk på 12-14 timer. Jeg er på arbejde hver dag, bortset fra når jeg holder ferie. Men det er ikke så slemt, for jeg kan godt lide det," udtaler Kenneth Holde til Berlingske Business.

Han startede selv som flaskedreng som 14-årig i Kvickly og fortsatte i detailregi ved at komme i mesterlære året efter han havde afsluttet 9. klasse.

Kenneth Holde butik ligger Rosenørns Allé få meter fra metro-stationen Forum.

Efter norsk tilbagegang jagter Rema-boss Netto

Rema vil åbne 40 nye butikker i Norge efter nedtur

Danskerne vil helst handle i Rema 1000 og Føtex

Forsiden lige nu

Her har Arla hentet væksten

I det netop offentliggjorte regnskab fra Arla er det uden for det vesteuropæiske område, at mejerikoncernen er vokset mest markant. Få et overblik over fremgangene her.

Rigmands burgerkæde lukker

Lars Seier vinker farvel til burgerkæden Juicy Burger, der samtidig drejer nøglen om. Hvad der skal ske med selskabet bag er uvist.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier