FødevareWatch

Aldi skaber 4000 britiske job

Den tyske discountkoncern har fart på udviklingen i Storbritannien, hvor selskabet nu vil hyre flere tusinde nye ansatte.

Den tyske discountkæde Aldi gør klar til at skabe 4000 nye job i Storbritannien.

Det skriver The Telegraph.

Rekrutteringsplanerne kommer i forlængelse af, at Aldi sidste år havde næsten en million nye kunder i sine mere end 700 butikker i Storbritannien, hvor discountkæden nu er femtestørst med en markedsandel på 6,9 pct. Fremgangen står i stor kontrast til mange af de traditionelle britiske detailkæder, som lider under hård konkurrence fra bl.a. de tyske kæder Aldi og Lidl.

"Vi har brug for flere dygtige ansatte til at hjælpe os med at nå vores vækstmål. Til gengæld tilbyder vi den bedste betaling i markedet, fordele og muligheder for karriereudvikling, der er uovertruffen i supermarkedssektoren," siger Matthew Barnes, adm. direktør for Aldi UK og Irland.

Aldis officielle planer er at have 1.000 butikker i 2022.

Medie: Aldi kan firedoble antallet af britiske butikker

Butiksåbninger gør Aldi femtestørst i UK

Forsiden lige nu

Passioneret snackiværksætter giver slip på fødevarebranchen

"Jeg har bare set for mange både i restaurationsbranchen og fødevarebranchen, der brænder deres lys i begge ender – det er livet for kort til." Sådan lyder det fra iværksætter og stifter af Raw Snacks, Casper Vester, der har har sagt farvel til virksomheden og karrieren hidtil i fødevarebranchen. Nu vil han puste ud og lade fremtiden komme til ham.

Frokost.dk's udlandseventyr giver minus

Først skød konceptet skævt, men siden har direktøren for kantineleverandøren Frokost.dk fundet opskriften til indtoget på deres første marked i udlandet. Og nu mangler han så bare at overbevise de hollandske kunder om mulighederne.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier