FødevareWatch

Ikea klar med doggybags i kampen mod madspild

Den svenske detailkæde vil bruge doggybags i bestræbelserne på at mindske madspild i kædens restauranter.

Foto: Linda Johansen/Polfoto/Arkiv

Ikea vil placere nedbrydelige æsker på bordene i dets cafeer i dets varehuse verden over, som en del af et forsøg på at mindske madspildet i kæden.

Det skriver Ikea i en pressemeddelelse.

Det er målet, at kæden globalt på tværs af dets knap 400 varehuse skal nedbringe madspildet med 50 pct. frem mod 2020. Initiativet har fået navnet Food is Precious.

Det fremgår ikke, hvad Ikeas samlede madspild er i dag.

Ikea overvejer at lave restauranter

Aldi er klar med bistrokoncept

Måltidskassernes spydspids føler sig ikke truet af øget konkurrence

Forsiden lige nu

Konkurrent slår Arla på omsætningsvækst

Hollandske Frieslandcampina har oplevet fremgang på fjerne markeder og skruede markant op for omsætningen i 2017. Bundlinjen går dog tilbage, og topchefen peger på flere årsager til udviklingen.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier