FødevareWatch

Meny-direktør forlader Dagrofa

Dagrofa opsplitter Købmandshuset i to forretningsenheder. I den forbindelse stopper koncerndirektør for Købmandshuset Jørgen Nielsen sammen med en anden direktør.

Foto: Lars Krabbe/Jyllands-Posten

I forbindelse med en omlægning af organisationen har koncerndirektør for Købmandshuset Jørgen Nielsen besluttet at forlade Dagrofa.

Det oplyser Dagrofa i en pressemeddelelse.

"Jørgen har haft en væsentlig andel i den meget succesfulde introduktion af Meny-kæden. Han har arbejdet målrettet og dedikeret som ansvarlig for Købmandshuset, og jeg har fuld forståelse for hans beslutning om at forlade Dagrofa," siger Per Thau i meddelelsen.

Jørgen Nielsen har være ansat i Dagrofa siden 2014, først som direktør for SuperBest og siden 2015 som koncerndirektør for Købmandshuset, som udover Meny har dækket over butikkerne Spar, Min Købmand og Let-Køb.

"Det har været en forrygende rejse med et fantastisk team i Dagrofa, hvor vi med opbygningen af Købmandshuset har formået at styrke købmandskæderne, så de står langt skarpere end før. Næste skridt for Købmandshuset er helt naturligt en opsplitning i mindre forretningsenheder, hvorfor jeg har valgt at opsige min stilling," siger den afgående koncerndirektør Jørgen Nielsen i pressemeddelelsen.

Fremadrettet bliver Købmandshuset opsplittet i to forretningsenheder. Den ene bestående af Meny og den anden af Spar, Min Købmand og Let-Køb. Niels Karstensen kommer til fremadrettet at lede de tre sidstnævnte kæder, mens en ny kædedirektør er blevet udpeget for Meny. Vedkommende bliver dog først præsenteret senere, og indtil vedkommende ankommer, er drifts- & udviklingsdirektør Martin Brinch Jöhncke konstitueret som kædedirektør.

"Med denne opsplitning kan vi langt mere målrettet og effektivt understøtte de enkelte kæder, både når det kommer til positionering, sortimentsudvikling og markedsføring," siger koncernchef i Dagrofa Per Thau.

Organisationsændringen betyder samtidig, at marketing- & onlinedirektør stillingen nedlægges. Christian Higraff, der hidtil har haft den position forlader ligesom Jørgen Nielsen Dagrofa.

Meny-direktør: Vi har sat dagsordenen – de andre følger os nu

Meny vil være større end Superbrugsen

Meny-chef: De lokale fødevarer har slet ikke toppet

Efter navneskift: Menys salg er vokset med næsten 4 procent

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier