Forbrugere i København kaster sig over vestjyske specialiteter

En sammenslutning af fødevareproducenter i Thy har fået fart i salget - især til storbykunder.
I det trendy madmarked, Torvehallerne i København, har Thyboden salg af bl.a. Niels og Sinnes Vesterhaws-specialiteter. | Foto: Rune Aarestrup Pedersen
I det trendy madmarked, Torvehallerne i København, har Thyboden salg af bl.a. Niels og Sinnes Vesterhaws-specialiteter. | Foto: Rune Aarestrup Pedersen
JESPER OLESEN & LARS ATTRUP

Markedet er der. Storbyboerne især i København er begejstrede for lokale fødevarer fra den jyske vestkyst. Et afsætningsselskab træder dog fortsat på bremsen. For det skal også selv kunne følge med. Både til at levere varer nok og samtidig udvikle virksomheden.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også