FødevareWatch

Nemlig.com: Vi kan lave overskud nu, hvis vi vil

Interview: Danmarks største online supermarked, Nemlig.com, har endnu engang modtaget en kapitalindsprøjtning. Denne gang på 100 mio. kr. Men forretningen er ikke truet - tværtimod. Det siger direktøren, der blæser til angreb.

Stefan Plenge, adm. direktør i Nemlig.com, føler sig overbevist om, at online-supermarkedet på sigt vil blive en overskudsgivende forretning. | Foto: PR

Tirsdag kom det frem, at Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsen er klar med en ny investering i Nemlig.com på 100 mio. kr.

FødevareWatch har brugt den anledning til at tage temperaturen på Nemlig.com, der med udgangen af september afsluttede sit skæve regnskabsår. Kædens direktør og medejer Stefan Plenge ønsker endnu ikke at snakke om regnskabet, men siger dog, at det er bedre end det foregående. Her landede Nemlig.com et underskud på 93 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier